• Helende sårpleje siden 1947

  Salvequick blev grundlagt af Christian Cederroth som efter 2. Verdenskrig indså at selv privatpersoner har behov for plastre. Det første plaster blev produceret i 1947 i Stockholm og fik navnet Salveplast.

  I år 1953 revolutionerede man plastermarkedet ved at lancere Europas første enkeltstyks plastre – Salvekvick. Det blev hurtigt en succes, som spredte sig langt ud over Sveriges grænser.

 • Salvequick i dag

  Salvequick er i dag markedsleder og nærmest synonym med plaster i mange lande i Europa. Vi sælger hver dag omkring 20 millioner pakker plastre over hele kloden og er at finde i de fleste hjem, skoler og arbejdspladser i Sverige. Over årene er Salvekvick blevet til Salvequick og sortimentet er løbende blevet opdateret.

  Salvequicks brede produktsortiment tilbyder produkter til et hvert behov og situation. Vores produkter er CE-certificerede og opfylder alle kravene for kategoriene “medicial device”. Hovedkontoret ligger i Stockholm og mange af vores produkter produceres på vores fabrik i Barcelona.

 • Kontakt os

  Har du spørgsmål omkring vores produkter eller om sårpleje må du meget gerne kontakte os. Kig eventuelt også under Spørgsmål & Svar (FAQ) hvor vi har samlet de hyppigste spørgsmål.

  Orkla Care
  Delta Park 45, 3. sal, 2665 Vallensbæk Strand
  Tel: +45 43 56 56 56
  E-mail: forbrugerservice@Orklacare.dk