Sårpleje siden 1947

Salvequick gør det muligt for dig, at leve livet fuldt ud,  uden at lade uheld eller ømme fødder komme i vejen.

I 75 år har vi været specialister i sårpleje, og vi er førende på markedet i flere europæiske lande. Vores brede sortiment inden for sårpleje og fodbehandling omfatter mere bæredygtige kvalitetsprodukter, som forebygger, behandler, beskytter og heler mindre hudskader og -gener.

Vores historie

Salvequick blev grundlagt af Christian Cederroth efter anden verdenskrig, da han så et behov for plastre hos almidelige forbrugere i dagligdagen. De første plastre blev produceret i Sverige i 1947 med det formål, at de skulle være en bedre kvalitet og mere praktiske end konkurrenternes. I 1953 revolutionerede Salvequick plastermarkedet ved at lancere Europes første enkeltpakkede, stykvise plastre med navnet Salvekvick. Plastrene blev snart en stor succes, som spredtes uden for Sverige.

I dag er Salvequick nærmest synonymt med plastre og sårpleje i mange europæiske lande. Vores portefølje dækker mange behov for sårpleje – plastre og forbindinger til små og store sår og forskellige produkter til fodbehandling. De fleste produkter fremtilles på vores fabrik i Barcelona, Spanien.

Vores ambition

Som eksperter i sårpleje, på et område hvor mange myter er forbundet med sårpleje, er det vores ambition at dele vores viden og hjælpe dig med at pleje dine sår på den bedst mulige måde. Find flere artikler om sårheling og forskelige fodproblemer på siderne Sårpleje og Fodbehandling.

Læs mere om...