En vortes vaerste mareridt

Stædige fodvorter kan være både pinlige og smertefulde. Salvequick Wart Plaster hjælper med at fjerne vorter og reducere spredningen af vorter med et simpelt et-trins applikation. Plasteret indeholder en salicylsyre (40%), som er et velkendt og dokumenteret middel mod vorter og med få bivirkninger.

Jo før du starter behandlingen, jo hurtigere kan du slippe for vorten. En nem og smerte-fri behandling der er velegnet til hele familien (skal ikke bruges af børn under 6 år eller af gravide kvinder, uden tilsyn af en læge).

Hjælper med at fjerne vorter

Smerte-fri behandling

Reducerer spredningen af vorter

Nem ét-trins behandling

Hvordan får man fodvorter?

Vorter er skabt af en virus som kan blive overført både ved direkte og indirekte kontakt med inficeret hud. Det er normalt at få vorter på fødder og hænder. Fodvorter er meget udbredt hos børn som går i skole og børnehave. Vorter er ikke farlige, men kan være smertefulde og irriterende, eksempelvis hvis de bliver større eller sidder på et ubelejligt sted. Hvis vorten er åben, bløder eller sidder et andet sted end på dine hænder og fødder, opsøg en læge for at få det undersøgt.

Hvordan kan man forebygge fodvorter?

Undgå at gå barfodet i offentlige steder såsom træningscentre, svømmehaller eller omklædningsrum. Brug sko, klipklappere eller sokker så meget som muligt for at undgå smittelse. Undgå at låne håndklæder og sko fra andre. Undgå at røre ved vorter og vask dine hænder ofte.

Vorteplastre – sådan gør du

Vær sikker på at huden er ren og tør før du påfører et plaster. TIlføj plasteret før du går i seng for at lade behandlingen arbejde uden afbrydelser i løbet af natten. Skift plasteret hver 24. time. Gentag behandlingen indtil at vorten er forsvundet eller i maksimalt 12 uger.

Se venligst indlægssedlen for yderlige instrukser.